dilluns, 24 de novembre del 2014

[PRODUCTE DE LA SETMANA] 'Royal Jelly', de Germaine de Capuccini

Totes somniem en conservar la nostra pell jove i bella... O no? ;) Així que, sí o sí, el producte d'aquesta setmana t'interessarà!


Et presentem la ROYAL JELLY de Germaine de Capuccini, una crema facial formulada per Gelea Reial i Extracte de Poria Cocos, la combinació perfecta de nutrició i poder anti-edat.

L'acció conjunta d'aquests dos components actua enèrgicament sobre la cohesió epidèrmica --una propietat fonamental per preservar la joventut i la bellesa de la pell-- i restitueix la resiliència cutània. El resultat? Una pell protegida dia a dia dels danys provocats per l'estrès extern.

És genial, oi? Doncs si véns a Els Núvols, podràs endur-te aquest pack per només 31,40€!






QUÈ CONTÉ EL PACK?

  • Crema reial pro-resiliència
És un tractament de dia que garanteix l'òptima resiliència cutània, com hem vist, fonamental per preservar una pell bella i jove.
La recomanem especialment a aquelles pells que estiguin sotmeses a agressions externes com la radiació ultraviolada, atmosferes contaminades, humitat ambiental, depilació, higiene diària... (És a dir, gairebé el 100% nosaltres...).



  • Llet & loció desmaquillant fundent
En un sol gest, neteja delicadament la pell d'impureses i restes de maquillatge. La llet es fon immediatament a la pell i es transforma en una loció suau i transparent.
Així, aconseguiràs una pell neta, fresca i perfectament preparada per rebre la resta de tractaments de Royal Jelly.
Està indicada per a tot tipus de pells, especialment fatigades i exposadeds a un estrès extern extrem.



Que tinguis una bona setmana! :)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada